Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Βαγγέλης Ντάκουλας: Μυθεύματα τα σενάρια στήριξης σε υποψήφιο άλλου κόμματος

Ακολουθεί απάντηση του Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Πρέβεζας, Βαγγέλη Ντάκουλα, στην εφημερίδα Τοπική Φωνή, όπως έχει φιλοξενηθεί σε άρθρο του Άρη Τσελίκου, σε ερώτηση για τις εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης και σε σχετικά σενάρια που κυκλοφορούν: 

"...Για πιο έγκυρη ενημέρωση μιλήσαμε με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Πρέβεζας Ευάγγελο Ντάκουλα, ο οποίος κληθείς να απαντήσει στα συγκεκριμένα σενάρια περί στήριξης του νυν Δημάρχου Πρέβεζας αλλά και τα χρίσματα της ΝΔ 
δήλωσε στην Τ.Φ. «Διαψεύδουμε κατηγορηματικά κάτι τέτοιο. Η ΝΟΔΕ δεν έχει αρμοδιότητα να κατεβάσει υποψήφιο. Υποψήφιο θα κατεβάσει η Νέα Δημοκρατία η οποία έχει εκφραστεί μέσω του γραμματέα κ. Παπαμιμίκου για το ποια θα είναι η διαδικασία που θα ακολουθηθεί και θα στηρίξει κάποιους υποψηφίους. Όποιος υποψήφιος διαθέτει αυτά τα χαρακτηριστικά θα τον στηρίξει η ΝΔ.
Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά αξιόλογα στελέχη από τον χώρο της ΝΔ τα οποία έχουν γνωστοποιήσει ότι ενδιαφέρονται για τον χώρο της Αυτοδιοίκησης στην Πρέβεζα και κάποια από αυτά θα έχουν τα χαρακτηριστικά που θέλουμε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχουμε εμπλακεί σε συζητήσεις να στηρίξουμε υποψήφιο άλλου κόμματος, πρόκειται για μυθεύματα» τόνισε ο κ. Ντάκουλας. Συνεχίζοντας ο κ. Ντάκουλας παρατήρησε «Η ΝΟΔΕ έχει εντελώς διαφορετικό τομέα δράσης από το να υποδεικνύει πρόσωπα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο τομέας δράσης της ΝΟΔΕ είναι πολύ ευρύτερος. Βέβαια, θα πρέπει  να έχουμε κάποια άποψη για τα στελέχη τα οποία προέρχονται από το χώρο μας, είναι μέλη της ΝΔ, θα πούμε τη γνώμη μας, αλλά δεν είναι όμως αυτή η δουλειά μας. Τον Δήμαρχο κατά κύριο λόγο των επιλέγουν οι τοπικές κοινωνίες.
Έχουμε επικεντρωθεί όλοι κατά τη γνώμη μου λανθασμένα στο πρόσωπο του υποψηφίου, δεν μας νοιάζει ποιο θα είναι το Δημοτικό Συμβούλιο; Υπάρχει δηλαδή μόνο ο Δήμαρχος – σωτήρας και οι υπόλοιποι είναι άχρηστοι; Δεν μας ενδιαφέρει το πρόγραμμα; Πρόκειται λοιπόν για ένα σύνολο που θα πρέπει να το βλέπουμε όλοι μαζί. Καταγράφουμε τις εντυπώσεις φίλων και μελών του κόμματος, τα ονόματα που έχουν ακουστεί πολλά. Επίσημα ο καθένας εκπροσωπεί τον εαυτό του, η ΝΟΔΕ δεν εκπροσωπεί κανέναν. Δεν υπάρχει κάποιο σαφές χρονοδιάγραμμα για την ανακοίνωση του υποψηφίου, καθώς θα πρέπει πρώτα οι κοινωνίες να επιλέξουν και από κει και πέρα το Κόμμα θα πράξει τα δέοντα. Εμμένουμε στην γραμμή των όσων ανακοίνωσε ο Γραμματέας κ. Παπαμιμίκος, ότι δηλαδή δεν θα δοθούν χρίσματα» κατέληξε..."


(Ολόκληρο το δημοσίευμα μπορείτε να το διαβάσετε εδώ http://www.topikifoni.gr/Article/tabid/198/articleType/ArticleView/articleId/3634/Default.aspx)






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου