Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Δηλώσεις του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές


(πηγή: www.katerini-news.gr/)


Στην Κατερίνη βρέθηκε ο γενικός γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος ο οποίος συναντήθηκε με τους τοπικούς βουλευτές, μέλη και στελέχη του κόμματος στη ΝΟΔΕ. Η επίσκεψη του γενικού γραμματέα έγινε όπως εξήγησε στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης της Ν.Δ, όπου συνεχίζονται οι  επισκέψεις  σε όλους τους νομούς της χώρας ερχόμενοι σε επαφή με τα μέλη της οργάνωσης, για να συνεχιστεί η προσπάθεια όπως είπε, μετεξέλιξης του κόμματος σε ένα σύγχρονο πολιτικό οργανισμό. «Στόχος μας είναι να εμπνεύσουμε και να ενεργοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες σε αυτό το δύσκολο κλίμα και τη δύσκολη χρονική περίοδο» σημείωσε ο κ. Παπαμιμίκος.

Όπως υπογράμμισε ο γενικός γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, ο στόχος είναι να μετεξελιχθούν σε ένα σύγχρονο πολιτικό οργανισμό που έχει κάνει την αυτοκριτική του αφήνοντας τα λάθη του παρελθόντος πίσω και να δημιουργηθούν νέες δομές, φρέσκιες νοοτροπίες και άλλες αντιλήψεις, με πολύ πιο ευέλικτα όργανα και δίνοντας χώρο και κίνητρα, κυρίως σε ανθρώπους με νέα μυαλά να ασχοληθούν με τη Νέα Δημοκρατία.

Ούτε χρίσματα, ούτε στηρίξεις

Όσον αφορά στις επικείμενες εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση ο κ.Παπαμιμίκος σημείωσε  μεταξύ άλλων πως εδώ και καιρό έχουν πει ότι η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να δώσει χρίσματα ούτε πρόκειται να ανακοινώσει στηρίξεις.
«Οι εποχές έχουν αλλάξει, η Ν.Δ θέλει τις τοπικές κοινωνίες μακριά από τον σφιχτό εναγκαλισμό με τα κόμματα, θέλει υποψηφίους οι οποίοι θα έχουν χαρακτηριστικά πετυχημένου και κοινωνικά και επαγγελματικά  ανθρώπου, υποψηφίου ο οποίος θα έχει καθαρά αυτοδιοικητική ατζέντα και θα μπορεί να απαντήσει στα προβλήματα των δημοτών και αφού ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες, εμείς θα ζητήσουμε από τους δημότες να σταθούν στο πλευρό αυτών των υποψηφίων, οι οποίοι έχουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά» τόνισε ο γραμματέας του κόμματος.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου